PILIHANKU

TAJAAN

14 Ogos 2011

BUNUH AYAH KERANA ILMU HITAM...?


ANGGOTA polis menjalankan operasi memburu dan menjejaki suspek (gambar kecil) yang dipercayai bersembunyi dalam hutan di Kampung Paya Terap, Kuala Nerang semalam.

ALOR SETAR – Seorang penoreh getah yang melarikan diri setelah dipercayai menetak bapanya sehingga maut dengan sebelah kaki kanannya putus dari atas buku lali di Kampung Pasir Putih, Tualak di sini Khamis lalu berperangai pelik sejak kebelakangan ini.
Menurut adik ipar suspek, Mohd. Nazrin Zainol, 32, abang iparnya itu sering ketawa dan bercakap bersendirian dalam bilik di rumahnya, namun tidak dapat mendengar dengan jelas apa yang dituturkan.
Katanya, dia tidak mengetahui punca abang iparnya berperangai pelik kerana lelaki itu cuba mengelak apabila ditanya perkara tersebut.
Dia berkata demikian ketika ditemui ketika bersama-sama pasukan keselamatan menjejaki suspek di Kampung Paya Terap di sini semalam.
Menurut Mohd. Nazrin, suspek itu dipercayai menuntut satu ilmu, namun tidak diketahui ilmu yang dituntutnya kerana tidak diberitahu kepada anggota keluarga.
Sumber: Kosmo! Online, 14/8/2011

Tiada ulasan:

Catat Ulasan