PILIHANKU

TAJAAN

13 Ogos 2011

TAKUT KERANA SALAH...?


KUALA LUMPUR 12 Ogos - Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak dan isteri, Datin Seri Rosmah Mansor hari ini hadir di Kompleks Mahkamah di Jalan Duta di sini untuk bertemu pasukan peguam bela Datuk Seri Anwar Ibrahim.
Mereka hadir ke kompleks tersebut dan berada di bilik mesyuarat di tingkat tujuh kompleks tersebut 15 minit lebih awal daripada pasukan pembelaan Anwar yang diketuai oleh peguam Karpal Singh.
Najib dan isteri hadir tanpa ditemani peguam mahupun diiringi anggota polis dan pengawal peribadi seperti kebiasaannya.
Kehadiran mereka juga pada mulanya tidak diketahui oleh para peguam bela Anwar yang ternyata terkejut apabila melihat pasangan itu di bilik mesyuarat di tingkat tujuh kompleks mahkamah kira-kira pukul 2.55 petang.
Perdana Menteri dan isteri bertemu dengan pasukan peguam bela Anwar secara berasingan selama lima minit di bilik mesyuarat berkenaan.
Difahamkan, bekas Ketua Polis Melaka, Datuk Mohd. Rodwan Mohd. Yusof turut bertemu dengan pasukan pembelaan Ketua Pembangkang itu.
Kira-kira pukul 3.28 petang, Najib dan Rosmah dilihat meninggalkan pekarangan tingkat B2 kompleks mahkamah secara berasingan dengan menaiki dua kereta jenis Proton Perdana warna hitam.

Sumber: Utusan Online, 13/8/2011

Tiada ulasan:

Catat Ulasan