PILIHANKU

TAJAAN

21 Jun 2010

PELACUR ASING MURAHAN...?

Sanggup layan lima lelaki sehari


PELACUR China berkeliaran di sebuah pusat membeli-belah di Jalan Pudu, Kuala Lumpur semalam.


KUALA LUMPUR - Bagaikan pesta jual tubuh! Kegiatan 'kupu-kupu' China di sebuah pasar raya di Jalan Pudu di sini didapati semakin menjadi-jadi semalam dan jumlahnya bertambah ramai pada hujung minggu.
Tinjauan wartawan Kosmo! Ahad semalam mendapati, bukan sahaja di pintu tandas, kali ini pelacur warga China itu semakin ramai berkeliaran mencari pelanggan termasuk di depan eskalator dan tangga pasar raya berkenaan.
Difahamkan, selain memenuhi nafsu lelaki tempatan, bilangan pelacur itu bertambah bagi memenuhi permintaan tinggi terutama dalam kalangan lelaki warga asing seperti Bangladesh, Nepal dan Myanmar.
Kebanyakan warga asing yang bercuti semalam merupakan pelanggan tetap kepada pelacur di pasar raya berkenaan berdasarkan cara mereka berbual dan sudah mengenali nama-nama sesetengah pelacur terbabit.
Ketika ditanya oleh wartawan, ada dalam kalangan lelaki warga asing mengaku perkhidmatan seks murah itu dianggap sebagai terapi kepada mereka sebelum memulakan tugas semula pada minggu depan.
Selain itu, 'kupu-kupu' China itu terpaksa bekerja keras melayan bilangan pelanggan lebih ramai daripada biasa pada hujung minggu.
Malah ada dalam kalangan mereka sanggup melayan lima orang pelanggan sehari asalkan mendapat bayaran.
Sumber: Kosmo! Online, 20/6/2010

Tiada ulasan:

Catat Ulasan